Szolgáltatások

Cégünk a magyar pénzügyi piacon fellelhető legnagyobb pénzintézetekkel együttműködik. Ezek megtekintéséhez kattintson ide. Ez alapján úgy alakítjuk rendszerünket és olyan célokat tűzünk ki magunk elé, hogy a pénzintézetekkel való partneri együttműködésnek megfeleljünk.

Közvetíthetőek nálunk különféle megtakarítási formák, legyen az lakás-, nyugdíj- vagy gyermekcélú megtakarítás; foglalkozunk befektetésekkel, melyek közül nagy jelentőséggel bír a zárt végű német ingatlanalap; különféle biztosításokat is lehet nálunk kötni; és ezek mellett természetesen az ügyfeleink egyéni és egyedi igényeire is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezeken felül 2016-ban a banki szektor felé is nyitottunk, melynek köszönhetően bővült a tevékenységi körünk: igényeknek megfelelő lakástakarékpénztári termékekhez, folyószámlákhoz és bankhitelekhez is hozzá tudjuk segíteni az ügyfeleinket. Az együttműködési megállapodásaink a szerződött elemző és közvetítő partnereink számára transzparensek. Az erre vonatkozó karrierterv megtekintéséhez kattintson ide.

Célunk, hogy minden meglévő, leendő, pályakezdő és tapasztalt kollégánk megtalálja a számára fontos ügyféligények kielégítésére szolgáló termékeket, továbbá segítsük őket az ügyfelek felé történő megfelelő prezentálásban.

Megtakarítások
Befektetések
Életbiztosítás

Vagyonbiztosítás
Nyugdíjtanácsadás
Céges biztosítások

Szervizszolgáltatás