Pályakezdő partnerek

Pályakezdő fiataloknak ideális szakma a pénzügyi közvetítés. Gyakorlatilag egy saját vállalkozás indításnak lehetősége rejlik benne, melyhez nem kell anyagi háttérrel rendelkezni. Az alapokat, a hátteret, a munkához szükséges forrásokat és eszközöket teljes egészében az MBA Advise Kft. biztosítja – és ezekkel együtt megadja a lehetőséget a karrierépítésre is. Új vállalatról lévén szó, a karrierben való kibontakozás lehetősége adott és minimális korlátokkal bír.

Cégünk dinamikus növekedésbe kezdett, és leginkább a fiatal, ambíciózus parterekkel való együttműködésben hisz. Munkatársjelölteink számára egy kockázatmentes kezdést kínálunk, ennek köszönhetően nálunk nem elvárás a számlaképesség. Emellett nincsen szükségünk anyagi befektetésre a kollégáink részéről, így mind az oktatás, mind a belépés teljes mértékben díjtalan (a későbbiek során sem várjuk el a költségek utólagos megtérítését). Minden ilyen jellegű ráfordítás az MBA Advise Kft. vállalása és saját kockázata.

További jelentős eltérés a piaccal szemben, hogy a jutalékokat – a tapasztalattal rendelkezők és a pályakezdők számára egyaránt – versenyképesen állítottuk be, így elértük, hogy a konkurenciával szemben a kifizetések kétszeresét tudjuk biztosítani.

A lehetőség mindenki számára adott; ha valaki nagyra vágyik és akkor is, ha nem; ha könnyen kezelhető mellékállást keres, ha egyetem mellett szeretne kiegésztő jövedelemhez jutni, vagy bármilyen okból, amely arra sarkallja, hogy több legyen, mint eddig. Ezekben az esetekben az MBA Advise Kft. felkészülve várja a jelentkezését.