Célok és tervek

Cégünk elsődleges célja, hogy a piac meghatározó résztvevője legyen, melyet a minőség képviseletével szeretnénk elérni. Ennek érdekben részletesen kidolgozott háttérmunkával, egyedi oktatásokkal és tréningekkel kívánjuk támogatni közvetítő partnereinket, legyen akár a szakmában kezdő, akár tapasztalt kolléga.

Célunk, hogy vállalatunk legnagyobb ereje az ügyfeleink bizalma legyen, így országos szinten ismertté és elismertté váljunk. Fontos számunkra, hogy az ügyfeleink elégedetten tudjanak minket ajánlani, és a magas színvonalon képzett kollégáink a lehető legjobb felkészültséggel állítsák össze ügyfeleink portfólióját. Ennek megfelelően alakítottuk ki működésünket és informatikai hátterünket, melynek része a saját fejlesztésű ügyviteli rendszerünk, az oktatási (szemeszter)rendszerünk és az FPÜP, mely az ügyfeleink magas szintű kiszolgálásában eszközünk. Ezen keresztül tesszük lehetővé a szükséges információkhoz való azonnali hozzáférést, melynek célja, hogy egy magasabb, fejlettebb szintű szerződésápolást biztosítsunk ügyfeleink számára.

Szakmánk, a pénzügyi termékek közvetítése jelenleg nincs jó hírben hazánkban, rengeteg előítélet, rossz tapasztalat és negatív gondolat nehezíti a munkánkat. Mi ezen szeretnénk gyökeresen változtatni a minőségi szolgáltatásunkkal; hitet és hitelt adni a velünk együtt dolgozó partnereknek, segíteni őket a pontos információk megszerzésében, valamint támogatni őket a pénzintézetekkel és az ügyfelekkel való együttműködésben egyaránt.

Fő céljaink közé tartozik, hogy kollégáink az ország legjobban képzett tanácsadó szakemberei legyenek, hogy az ügyfeleink minden találkozó, szerződéskötés és szervizelés után nyugodt szívvel és meggyőződéssel tudjanak ajánlani minket. Ehhez a legfontosabb az értékesítési alaptudás, melynek szintjét az együttműködő pénzintézetekkel karöltve igyekszünk emelni, a legkorszerűbb eszközökkel és tudásanyaggal.
Emellett a másik tényező az értékesítési gyakorlat. Mivel ezt kizárólag folyamatos munkával lehet tökéletesíteni, kollégáink felé elvárásként tűzzük ki a magas aktivitási szintet, amely mellé a saját tapasztalati tőkénk alapján tréningeket is szervezünk. Célunk, hogy a háttértámogatásunkkal minden partnerünk relatív gyorsan váljon elismert szakemberré, akit a környezet könnyen elfogad és rá tudja bízni a pénzügyeit.

Hosszútávú céljaink egyike, hogy országos lefedettséggel rendelkezzünk. Hazánk minden megyéjében legalább egy irodát fogunk üzelemtetni, ahol ugyanazokkal a feltételekkel segítjük partnereink munkáját, mint a budapesti központunkban. Folyamatosan várjuk vállalkozó kedvű szakmabeli és nem szakmabeli kollégáink és partnereink jelentkezését!

 

Háttértámogatás      Munkatársak